Welkom op de informatie pagina van DOEN NVM Makelaars ten aanzien van corona

Er leven veel vragen over hoe wij als bedrijf omgaan met het corona virus. En of wij u in deze lastige periode nog wel net zo goed van dienst kunnen zijn als altijd. Dat is zeker het geval maar wel met wat kleine aanpassingen. Via deze pagina leggen wij u uit waarom. Heeft u toch nog vragen? Aarzel dan niet en bel ons meteen! Onze medewerkers staan voor u klaar.

Veelgestelde vragen

In verband met het Coronavirus nemen wij maatregelen waardoor wij trachten de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van ons team en het continueren en op peil houden van onze dienstverlening voor onze klanten. Wij hopen op deze manier met minimale nadelige gevolgen voor onze klanten bij te kunnen dragen aan het inperken van het Corona virus en vragen om uw medewerking en begrip. Hieronder leest u de meest gestelde vragen.

Adviesgesprek via Livestream/ whatsapp?


Wilt u een woning kopen of verkopen en een gesprek met een van onze adviseurs? Neem dan contact op met ons secretariaat. Zij plannen graag een vrijblijvend videogesprek met u in.

Hoe zit het met bereikbaarheid?


Ons kantoor is gewoon geopend. Indien u een afspraak wilt maken dan verdient het wel aanbeveling deze te maken via ons secretariaat, een groot deel van ons team werkt namelijk vanuit huis en wij proberen zo min mogelijk mensen fysiek te ontmoeten. Er is uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden met het feit dat de ondersteuning aan onze klanten altijd gewaarborgd moet blijven

Hoe zit het met handen schudden


Wij schudden tot nader bericht even geen handen bij een kennismaking.

Eerst binnen kijken door middel van de woningfilm


Wij willen u vragen om voorafgaand aan uw concrete interesse voor een bezichtiging de woningfilm te bekijken indien deze voorhanden is. En, als u dan nog steeds geïnteresseerd bent, daarna een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Zijn al jullie vestigingen open en bereikbaar?


Ja, zowel Den Haag, Voorburg als Leiden zijn bereikbaar voor al uw vragen. Neem dus gerust contact op met het kantoor waarmee u zaken doet. 

Hoe zit het met bezichtigen?


Bezichtigingen kunnen gewoon worden ingepland bij ons kantoor. Wij nemen de nodige veiligheidsmaatregelen zoals voldoende afstand en zullen GEEN dubbele afspraken maken. Wel willen wij u vragen om met maximaal 2 personen te komen naar een bezichtiging? 

U bent, samen met de makelaar, dan de enige personen in een woning. Iedereen krijgt de gelegenheid door een woning te lopen en wij vragen u om gepaste afstand te houden tussen uzelf en onze makelaar. Ook wij zullen hier op letten. Omwille van de veiligheid proberen wij onze woningen in een wat kortere tijd dan normaal te bezichtigen.


Angst maar toch graag willen kijken in een woning?


Op aanvraag kunnen wij voor u een bezichtiging doen met behulp van Facetime of Whatsapp en laten wij u graag de woning “live” zien.
 

Hoe zit het met de hygiëne van woningen?


Voor de woningen die wij verkopen zullen wij aan de eigenaren vragen om deze na de bezichtigingen te desinfecteren, met name vaak aangeraakte gebieden zoals deurknoppen en (kraan)handgrepen.

Hoe gaan jullie om met ziekteverschijnselen?


Indien u zelf ziekteverschijnselen vertoont zoals verkoudheidklachten, verhoging of koorts dan verzoeken wij u dit serieus te nemen en thuis te blijven en de afspraak voor uw- en onze gezondheid te verplaatsen. Onze makelaars zullen zelf ook bij de minste klachten thuisblijven, u hoeft niet bang te zijn dat wij doorwerken bij klachten.


Bijzondere wensen?


Heeft u bijzonder wensen ten aanzien van hygiëne of wilt u overleggen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard denken wij graag met u mee. 

Welkom

Sinds het uitbreken van de Corona Crisis wordt ons kantoor veel advies gevraagd door kopers, verkopers, huurders en verhuurders. Wat moeten we doen? En wat kunnen we verwachten? Dit hangt natuurlijk erg af van de situatie waarin u zit. Ons kantoor is voor al uw vragen geopend en onze medewerkers staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact op, dan helpen wij u verder.

Team

DOEN MAKELAARS

Den Haag

Dr. Lelykade 60 

2583 CM Den Haag

bel. 070-4400055

E-mail. info@doenmakelaars.com

Voorburg

Laan van Nieuw Oosteinde 291 

2274 GE Voorburg

bel. 070-2810111

E-mail. voorburg@doenmakelaars.com

Leiden

Kennedylaan 9e 

2324 ER Leiden

bel. 071-2510000

E-mail. leiden@doenmakelaars.com