Welkom op de informatie pagina van Van der Toorn Personenschade over corona

Er leven veel vragen over hoe wij als bedrijf omgaan met het corona virus. En of wij u in deze lastige periode nog wel net zo goed van dienst kunnen zijn als altijd. Zeker te weten dat wij u net zo goed helpen als altijd! Via deze pagina leggen wij u uit waarom. Heeft u toch nog vragen? Aarzel dan niet en bel ons meteen! 

Veelgestelde vragen

Wij zijn gewoon voor 100% bereikbaar via onze gebruikelijke telefoonnummers. Onze medewerkers werken nog voor een gedeelte thuis en gedeeltelijk weer op kantoor. U krijgt onze secretaresses en juristen zoals altijd aan de telefoon. Hieronder vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen. Staat de vraag die u heeft er niet tussen? Neem dan contact op met ons via 070 3208964 (Voorburg)0318 470021 (Ede), 0543-452465 (Bredevoort) of deWhatsApp op deze pagina. 

Is jullie bedrijf wel gewoon open?

Jazeker! Ons bedrijf is gewoon geopend. Voor mensen die wij al met hun letselschade helpen én voor mensen die graag willen dat wij hen met hun letselschade gaan helpen. Dus neem gerust contact met ons op!

Zijn jullie normaal telefonisch bereikbaar?

100%! Wij zijn gewoon bereikbaar via onze nummers 070-3208964 (Voorburg), 0318-470021 (Ede) of 0543-452465 (Bredevoort).  

Onze secretaresses werken gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor. Zij bedienen de telefooncentrale ieder met een eigen mobiele telefoon. U wordt dus zoals altijd op normale wijze doorverbonden naar onze juristen.

Komen jullie in deze tijd nog op bezoek?

Jazeker! Als u dat ook wilt, komen wij per 1 juni 2020 graag weer bij u op bezoek. Wij zullen daarbij goed op elkaars gezondheid moeten letten. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van hoe dat het beste kan. Voordat wij bij u langskomen, nemen we dat overzicht uiteraard eerst uitgebreid met u door.

Mocht u nog geen bezoek willen, dan is dat geen enkel probleem en maken wij contact met elkaar via een beveiligde beeldverbinding (WeSeeDo). 

Kan ik mijn letselschade nog bij jullie melden?

Jazeker! Wij helpen u héél graag met uw letselschade. Of u nu een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander ongeval heeft gehad. U kunt ons gewoon bellen via 070-3208964 (Voorburg), 0318-470021 (EDE) of 0543-452465 (Bredevoort)

Gebruikt u liever WhatsApp? Dat kan via de knop hiernaast vindt.

Loopt mijn letselschade nu vertraging op?

Nee hoor, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken! Wij werken altijd al zo veel mogelijk "papierloos". Dus wij kunnen u ook nú op dezelfde manier helpen als normaal. 

Uw jurist beschikt zowel op kantoor als thuis over alle informatie over uw letselschade en kan daarom altijd direct actie voor u ondernemen. U kunt daar gerust op zijn!

Maar werken de verzekeraars nog wel?

De meeste verzekeraars hebben hun mensen nu ook thuis werken en meestal kan men vanuit huis ook in de systemen. 

Wij merken wel dat het soms wat langer duurt voordat de verzekeraars reageren. Maar dat houden wij voor u allemaal goed in de gaten, zodat er geen nodeloze vertraging ontstaat! Daar kunt u van op aan!

Vastberaden

Wij helpen u met uw letselschade. Dat is onze missie, dat is wat wij doen. Corona virus of niet! Het zijn onzekere tijden. Daarom is het nu nóg belangrijker dat u perfect geholpen wordt. Met kracht, doorzettingsvermogen en empathie, zorgen wij er voor dat u óók in deze tijd krijgt waar u recht op heeft! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Rolf van der Toorn

eigenaar Van der Toorn Personenschade

Van der Toorn Personenschade


Ede - Verlengde Maanderweg 3 - 6713 LC  Ede - Tel: 0318-470021
Voorburg - Stationsplein 6 - 2275 AZ  Voorburg - Tel: 070 3208964 
URL - www.letselschadebureau.nl - info@letselschadebureau.nl