Welkom op de informatie pagina van Van der Toorn Personenschade over corona

Er leven veel vragen over hoe wij als bedrijf omgaan met het corona virus. En of wij u in deze lastige periode nog wel net zo goed van dienst kunnen zijn als altijd. Zeker te weten dat wij u net zo goed helpen als altijd! Via deze pagina leggen wij u uit waarom. Heeft u toch nog vragen? Aarzel dan niet en bel ons meteen! 

Veelgestelde vragen

Wij zijn gewoon voor 100% bereikbaar via onze gebruikelijke telefoonnummers. Al onze medewerkers werken thuis. Onze telefooncentrale staat naar hen doorgeschakeld. U zult dat niet eens merken. U krijgt onze secretaresses en juristen zoals altijd aan de telefoon. Hieronder vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen. Staat de vraag die u heeft er niet tussen? Neem dan contact op met ons via 070 3208964 (Voorburg)0318 470021 (Ede), 0543-452465 (Bredevoort) of de WhatsApp op deze pagina. 

Is jullie bedrijf nog open?


Jazeker! Ons bedrijf is gewoon geopend. Voor mensen die wij al met hun letselschade helpen én voor mensen die graag willen dat wij hen met hun letselschade gaan helpen. Dus neem gerust contact met ons op!

Zijn jullie gewoon telefonisch bereikbaar?


100%! Wij zijn gewoon bereikbaar via onze nummers 070-3208964 (Voorburg), 0318-470021 (Ede) of 0543-452465 (Bredevoort).  

Onze secretaresses werken thuis en de telefooncentrale staat naar hen doorgeschakeld. De secretaresses zullen u zoals te doen gebruikelijk doorverbinden naar onze juristen. Wij zijn dus gewoon bereikbaar. Juist nu!

Komen jullie in deze tijd nog op bezoek?


Nee, wij kunnen de komende periode helaas niet bij u op bezoek komen. Hoe graag wij dat ook zouden willen! Wat wél kan, is uitgebreid telefonisch contact of contact via een beeldverbinding (bijvoorbeeld Skype). 

Zeker bij onze nieuwe klanten is dit dé manier om toch uitgebreid persoonlijk met elkaar kennis te maken. 

Hoe krijg ik contact met jullie via videobellen?


Als er geen bezoek aan u kan worden gebracht, is het misschien wel plezierig om een gesprek te hebben waarbij je elkaar kunt zien. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. 


Hier vindt u daarover meer informatie. In overleg met de jurist die u met uw letselschade helpt, kunt u bekijken wat voor u het prettigst is.

Kan ik mijn letselschade nog bij jullie melden?


Jazeker! Wij helpen u héél graag met uw letselschade. Of u nu een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander ongeval heeft gehad. U kunt ons gewoon bellen via 070-3208964 (Voorburg), 0318-470021 (EDE) of 0543-452465 (Bredevoort)

Gebruikt u liever WhatsApp? Dat kan via de knop hiernaast vindt.

Gaan jullie gewoon verder met mijn schade?


Jazeker, 100%! Wij werken altijd al zo veel mogelijk "papierloos". Dus onze secretaresses en juristen kunnen u ook nú op dezelfde manier helpen als normaal. 

Uw jurist beschikt thuis over alle informatie over uw letselschade en kan vanuit huis ook alle verdere acties nemen die genomen moeten worden. Daar kunt u gerust op zijn!

Maar werken de verzekeraars nog wel?


De meeste verzekeraars hebben hun mensen nu ook thuis werken en meestal kan men vanuit huis ook in de systemen. Wij merken wel dat het soms wat langer duurt voordat we contact krijgen met verzekeraars. 

Maar dat houden wij voor u allemaal goed in de gaten, zodat er geen nodeloze vertraging ontstaat! Daar kunt u van op aan!

Wanneer komen jullie wél weer op bezoek?


Wij maken nu afspraken vanaf 18 mei 2020. Maar het is niet te voorspellen of deze afspraken straks door kunnen gaan. Misschien moeten ze toch weer worden uitgesteld. 

Dat hangt volledig af van de verdere ontwikkelingen omtrent het corona virus. Alléén als dat weer van de overheid mag, komen wij bij u op bezoek. De gezondheid en veiligheid van u als klant, gaan boven alles!

Vastberaden

Wij helpen u met uw letselschade. Dat is onze missie, dat is wat wij doen. Corona virus of niet! Het zijn voor u onzekere tijden. Daarom is het nu nóg belangrijker dat u perfect geholpen wordt. Met kracht, doorzettingsvermogen en empathie, zorgen wij er voor dat u óók in deze tijd krijgt waar u recht op heeft! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Rolf van der Toorn

eigenaar Van der Toorn Personenschade

Van der Toorn Personenschade


Ede - Verlengde Maanderweg 3 - 6713 LC  Ede - Tel: 0318-470021
Voorburg - Stationsplein 6 - 2275 AZ  Voorburg - Tel: 070 3208964 
URL - www.letselschadebureau.nl - info@letselschadebureau.nl